Oprichting van het netwerk 2succes

May 25, 2010

De aanleiding voor de start van 2succes was de behoefte van de oprichters (Caroline en Bea) om het gemakkelijker te maken om zakelijke kennis op te doen. Zakelijke kennis zoals: Hoe doe ik mijn marketing en acquisitie, hoe organiseer ik mijn financiën en bepaal ik mijn tarieven. Cursussen zijn vaak erg duur en nemen veel tijd in beslag. Met een groep, kunnen we groepskorting bedingen en hoeven we niet overal de volle mep te betalen. Ook kunnen we de kennis toespitsen op informatie nodig voor een eenmanszaak, zzp’er en freelancer, waardoor we in korte tijd de juiste informatie beschikbaar hebben.

Verder kwamen we erachter dat je soms alleen bent, bij ziekte, bij beslissingen maar ook bij successen; dit wil je soms delen met anderen die dat begrijpen: mede-ondernemers. De kans is groot dat een probleem dat jij tegenkomt door een ander al is opgelost. Binnen een groot bedrijf heb je collega’s, als zzp’er heb je concollega’s. Dit netwerk richt zich daarom niet op 1 bedrijfstak, zoals IT of administratie. Met ons multidisciplinair netwerk kun je over de grenzen van je eigen branche contacten te hebben.

2succes wil een platform zijn voor de ondernemende professional, dat kennis aanreikt om jouw onderneming nog succesvoller te maken. Wij nemen aan dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

De eerste meeting is gepland op 8 juni met als thema: NETWERKEN.
In het restaurant: “Het rieten dak” in Delft start om 16.00 uur de meeting en deze wordt afgesloten met een gezamenlijk buffet (kosten €50 inclusief buffet).

Wordt deelnemer van onze netwerkgroep op LinkedIn en we zien je graag op 8 juni a.s. (inschrijven via succes@2succes.nl).

Groet, Bea en Caroline

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: