Het nieuwe thema: Succes via Recruiters

August 31, 2010

Vandaag zijn we weer bij elkaar gekomen na een mooie zomervakantie om het thema van de volgende netwerksessie uit te werken. De titel van onze nieuwe  sessie is : “Succes via Recruiters”. Opdrachten vinden in deze crisistijd blijft moeilijk. Ook al heb je als professional maar 1 opdracht nodig, de perfecte opdracht is niet altijd binnen handbereik.

Wij dachten dat als iemand ons kon vertellen wat de do’s en don’ts zijn van het CV, het gesprek met de opdrachtgever en de kennismaking met een detacheringbureau, we allemaal weer een stapje voor liggen in de markt.

JoAn Herremans van SKSpro die ooit succesvol bemiddelt heeft voor  Caroline en een zeer professionele indruk heeft achtergelaten wilden we graag als gastspreker uitnodigen.  JoAn stelde voor om er een duo-presentatie van de maken met  haar collega Petra Graveland.

We willen ervoor zorgen dat de prettige en open sfeer van de eerste sessie blijft, vandaar dat we nu gekozen hebben voor de vorm van een Round table sessie met een beperkt aantal deelnemers. De eigenschap van een Roundtable is het persoonlijke contact omdat het aantal plaatsen beperkt is tot het aantal deelnemers wat samen aan 1 tafel kan plaatsnemen. Zo is er tijd voor persoonlijke feedback op ieders CV, en de deelnemers kunnen elkaar ook beter leren kennen.

Mocht je nog specifieke vragen hebben aarzel niet om contact op te nemen: succes@2succes.nl.

Tot 30 september!!! Uitnodiging volgt nog…..

Bea Groenen en Caroline Dorland

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: