Uitnodiging: Succes via recruiters

September 21, 2010

Met trots kondigen we onze Roundtable meeting aan:

“Succes via recruiters”

Donderdag 30 september 2010

2succes organiseert netwerkmeetings met praktische en essentiële onderwerpen voor het opzetten een succesvolle onderneming. Tijdens deze meeting speciale aandacht voor opdrachten via recruiters. Twee recruiters met jaren ervaring: JoAn Herremans en Petra Graveland zullen tijdens deze Roundtable meeting aangeven wat je wel en niet moet doen bij een kennismakingsgesprek met een recruiter en/of opdrachtgever en feedback geven op je cv. 

Deze uitnodiging is extra interessant voor ZZP´ers of professionals op zoek naar een nieuwe opdracht. Onderwerpen die aan de orde komen tijdens deze Roundtable zijn:

 • Feedback op je CV
 • Welke voorbereidingen tref je voordat je de opdrachtgever ontmoet?
 • Wat doe je WEL maar ook vooral NIET als je op gesprek bent?
 • Hoe help je recruiters voor jou een opdracht te vinden?

Wat mag je tijdens de Roundtable meeting: “Succes via recruiters” verwachten?

 • Programma, donderdag 30 september 2010:
  16.00-16.30:   Ontvangst met koffie en thee
  16.30-18.30:   Round table meeting: CV´s en do´s and don´ts met JoAn Herremans en Petra Graveland
  18.30-21.00:   Diner, de unieke gelegenheid om te netwerken.
 • Locatie:        Delft (gratis parkeren)
 • Kosten voor de Roundtable meeting zijn €50 (inclusief diner en drankjes) 

 Indien anderen uit je netwerk op zoek zijn naar een nieuwe klus of baan, stuur de uitnodiging gerust door, de meeting staat open voor alle ondernemende professionals.

 Voor deelname aan deze sessie graag een mailtje sturen naar succes@2succes.nl vóór 24 september.

 JoAn Herremans is werkzaam als vestigingsmanager van SKS in Rotterdam. Na 10 jaar commerciële ervaring in de ICT dienstverlening heeft zij 5 jaar geleden een participatie genomen in SKS Professionals. SKS is een detacheringbureau gespecialiseerd in operationeel ICT personeel. Deze medewerkers zijn bij SKS in dienst en SKS is dan ook verantwoordelijk voor de kwaliteit, opleiding en begeleiding van haar medewerkers. Voor de invulling van overige functies die zich in de “periferie” van de operatie bevinden wordt gebruik gemaakt van een rijk gevuld netwerk van freelancers, collega bedrijven etc… Op deze wijze kan SKS altijd een rol van betekenis spelen in welke ICT vraag dan ook.

In haar carrière als bemiddelaar zijn veel cv’s haar bureau gepasseerd, en heeft zij vele professionals aan de tand mogen voelen in een persoonlijk gesprek.

JoAn is er van overtuigd dat je in deze tijd het onderscheid kunt maken met een goed cv. Met de belichting van de juiste kennis en ervaring wordt de kans op succes vergroot. Maar ook over de algemene opzet van het cv en kennismakingsgesprekken bij bureaus en klanten kan zij je tips en trucs geven.  Hoe verklaar je een gat in je cv, en waarom heb je die opleiding niet afgemaakt, en vertel je wel of niet dat je bent “weggesaneerd” ?

JoAn is met SKS Professionals actief bij zowel overheid als het commerciële bedrijfsleven en bemiddelt functies met een breed spectrum, van helpdeskmedewerker tot interimmanager. 

Petra Graveland is als Senior Consultant en Partner ruim 12 jaar actief in de werving- en selectiebranche, waarvan de laatste 8 jaar bij SKS Sourcing BV.  Zij heeft daarvoor een professionele carrière opgebouwd binnen de ICT branche  en als Sales- en Marketing Manager gewerkt voor bedrijven als Novell en Intel.  Voor SKS Sourcing heeft zij zich verder gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrière. 

ICT is de rode draad, daarom “beperkt” Petra zich door te bemiddelen voor bedrijven die een ICT product of dienst in de markt positioneren of voor bedrijven met een grote, vaak complexe IT organisatie. De te bemiddelen posities zijn ICT inhoudelijk, sales of marketing gericht. Door haar jarenlange ervaring is Petra goed in staat om de commerciële uitdaging te combineren met haar kennis van ICT organisaties-, processen-, en technieken. Voorbeelden van door haar bemiddelde posities zijn: Teamleider Delivery Team voor Delta Lloyd, Senior Systeembeheerder voor TU Delft, Manager ICT Servicedesk voor dienst Sozawe Gemeente Rotterdam en Software Deployment Specialist bij TNO.  Middels haar contacten bij grote organisatie in diverse sectoren heeft zij een groot netwerk dat zij continue inzet om professionals aan het werk te helpen. De constructies die zij daarbij gebruikt variëren van permanent, deta/vast of detachering, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever en professional zelf.

Petra wil graag haar bijdrage leveren aan het verder optimaliseren van CV’s en adviseren hoe een (sollicitiatie) gesprek te voeren. Denk daarbij aan de wel of niet te bespreken competenties als: persoonlijke kracht, leiderschap, relationeel gedrag, prestatiegerichte werkhouding, planning organisatie en control, en analytische- en integratieve intelligentie. Petra werkt zelf met de veel gebruikte STAR interview techniek.

Je bent van harte welkom op donderdag 30 september.

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Bea Groenen of Caroline Dorland via de email succes@2succes.nl.

Heel graag tot ziens!!!

Bea Groenen

Caroline Dorland

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: